Ik probeer de lijntjes kort te houden, zodat ik weet wat er speelt.

Sinds april 2019 werk ik met veel plezier binnen RST als secretaresse in de WSNP praktijk en ondersteun in beide bewindvoerders: Ilja en Isabelle. Eerder had ik namelijk 4 jaar gewerkt als secretaresse in een insolventiepraktijk, dus  de nodige ervaring is er.

Ik ben perfectionistisch van aard, waardoor ik de lat hoog leg voor mijzelf. Het liefst moet het werk nog dezelfde dag klaar zijn. Dat lukt natuurlijk niet altijd, maar ik wil er wel naar streven.

 In de situatie waarin de cliënten zich bevinden, vind ik goed contact met hen belangrijk. Ik probeer daarom de lijntjes kort te houden, zodat ik weet wat er speelt. Door mee te gaan op huisbezoek in nieuwe zaken, krijgt het dossier voor mij ook een gezicht en begint het te leven.  In de korte tijd dat ik hier werk  kan ik al meer verantwoordelijkheid naar mij toe trekken. Ik neem zoveel als mogelijk de administratieve zaken uit handen, zodat Ilja en Isabelle zich meer kunnen concentreren op het inhoudelijke werk!

Naast het harde werken geniet ik ook van de gezelligheid binnen kantoor. De sfeer onderling is goed. Naast de vrijdagmiddagborrels, worden er jaarlijks kantooruitjes georganiseerd. En met kerst  is er  een gezamenlijk diner met partners.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met mijn 3 dochters gezellige activiteiten te ondernemen. Ook houd ik van koken en kan ik  genieten van lang tafelen met een heerlijk glas wijn en een goed gesprek. Daarnaast vind ik het fijn om erop uit te trekken met mijn hond naar het bos, strand en/of duinen.

 

Marlies Burki

secretaresse

E burki@rst.nl

Postbus 1019, 4801 BA Breda
Fatimastraat 5, 4834 XT Breda
F +31 (0)76 522 09 55
E rst@rst.nl
KvK 20123209

Postbus 1019, 4801 BA Breda
Fatimastraat 5, 4834 XT Breda
KvK 20123209

T +31 (0)76 522 05 11
F +31 (0)76 522 09 55
E rst@rst.nl

Pin It on Pinterest

Share This