Als ik eenmaal voor iets ga, wil ik ook winnen

Al op de basisschool wist ik dat ik advocaat wilde worden. Op een gegeven moment, op de middelbare school, nam ik de beslissing om er ook echt voor te gaan. Ik ben uiteindelijk de civiele kant opgegaan. En heb tijdens mijn studie zowel arbeids- als fiscaal recht afgerond. Daar heb ik geen spijt van.

Ik ben heel nuchter. Zo kijk ik ook graag tegen een zaak aan. Zakelijke cliënten die samen met mij een strategie willen bepalen om zo hoog mogelijke baten te behalen, zijn bij mij dan ook aan het goede adres. Zeker wanneer het om zaken gaat waarbij je je op een juridisch grijs vlak begeeft. Waarbij je op wetenschappelijk niveau moet gaan nadenken over hoe te handelen. Pionieren, zeg maar. En dan de voldoening als ik mijn gelijk in een zaak haal… heerlijk!

In mijn vak kan ik mijn energie dan ook zeker kwijt. Dat alles hier heel gemoedelijk en informeel gaat, is een mooi extraatje. De mogelijkheden zijn eindeloos bij RST advocaten. Iedereen wordt heel vrij gelaten en we lachen wat af samen. Daar ben ik blij mee: zowel met mijn cliënten en collega’s als privé vind ik open en transparante communicatie heel belangrijk.

Mijn werk- en persoonlijke leven zijn met elkaar verweven. Ik heb er geen problemen mee om cliënten zowel zakelijk als privé te treffen. Sterker nog: ik vind dat juist prettig. En omdat ik niet alleen graag tennis, maar ook wel eens op een trekker rij en naar boerenfeesten ga, is mijn kennissenkring heel divers. Alleen mijn instelling is altijd dezelfde. Als ik eenmaal voor iets ga, een zaak of tenniswedstrijd, wil ik ook winnen. Ik ben behoorlijk competitief…

Samen met Corine heb ik www.rechtpraat.nl in het leven geroepen; een blog waar we mensen een kijkje in ‘onze wereld’ geven. Met Yvonne plaats ik regelmatig artikelen op www.appartementsrecht.eu.

Annoeska Pals
advocaat
E pals@rst.nl

 

Registratie rechtsgebiedenregister Vastgoedrecht en Huurrecht bedrijfsruimte

 

Postbus 1019, 4801 BA Breda
Fatimastraat 5, 4834 XT Breda
T +31 (0)76 522 05 11
F +31 (0)76 522 09 55
E rst@rst.nl
KvK 20123209

 

Postbus 1019, 4801 BA Breda
Fatimastraat 5, 4834 XT Breda
KvK 20123209

T +31 (0)76 522 05 11
F +31 (0)76 522 09 55
E rst@rst.nl

Pin It on Pinterest

Share This