“Onze” lijst van vereffenaars van nalatenschappen

Lijst van vereffenaars:

Een specifieke lijst van vereffenaars van nalatenschappen zoals een lijst van curatoren zult u niet snel vinden. De meeste rechtbanken hanteren die ook niet. U kunt zelf een vereffenaar voordragen aan de rechtbank en veelal zal een rechtbank daar ook wel in mee willen gaan.
Ons kantoor beschikt over twee professionele advocaten die voor de rechtbanken in Nederland benoembaar zijn als vereffenaar van een nalatenschap.

 

Hendrich Seferina:

Hendrich heeft zich als advocaat gespecialiseerd in het erfrecht en heeft de specialisatieopleiding “Vereffening nalatenschappen” afgerond. Hendrich werkt al meer dan 20 jaar als advocaat en zijn praktijk concentreert zich op het erfrecht en insolventierecht. Zowel in Nederland, Curaçao als Sint Maarten werd Hendrich door rechtbanken benoemd tot curator in faillissementen. Het werk van een curator heeft grote gelijkenissen met dat van een vereffenaar in nalatenschappen. Met daarnaast dan nog eens zijn specialistische kennis op het gebied van het erfrecht, is Hendrich bij uitstek geschikt om vereffeningen succesvol af te wikkelen. Scherp, slagvaardig, to the point en efficiënt en zeer prettig om mee samen te werken.

 

Ernst Butterman:

Ernst kan bogen op een ervaring sinds 1998 als curator in faillissementen waarvoor hij ook de benodigde specialisatie opleidingen (Insolad) heeft gedaan. Vanuit raakvlakken die zijn praktijk zo nu en dan kreeg met het erfrecht, is bij Ernst als advocaat een interesse in het Erfrecht ontstaan. Omdat het werk als curator in faillissementen grote gelijkenis kent met het werk van een vereffenaar in nalatenschappen heeft hij in navolging van zijn kantoorgenoot de specialisatieopleiding “Vereffening nalatenschappen” gevolgd en met succes afgerond. Ernst is doortastend, creatief, praktisch en heeft oog voor de belangen van betrokkenen. Belanghebbenden ervaren Ernst dan ook als een prettige en deskundige partner voor de afwikkeling van boedels.

 

Werkgebied:

Zoekt u een vereffenaar voor een nalatenschap waar u bij betrokken bent, dan kunt u met één van onze vereffenaars contact opnemen. Gelet op de ligging van ons advocatenkantoor in Breda, kunnen Hendrich en Ernst een benoeming als vereffenaar aanvaarden in bijvoorbeeld de regio’s Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland en Limburg. Met name voor Belgische cliënten die in een Nederlandse nalatenschap een vereffenaar zouden willen laten benoemen, is de ligging van ons advocatenkantoor in Breda erg strategisch.

 

Kennismaking:

Zoekt u een vereffenaar van een nalatenschap dan staat het u vrij om een keer onder het genot van een kop koffie kennis te maken met één van onze vereffenaars om te bezien of u hen aan de rechtbank als vereffenaar wilt voordragen. Nadrukkelijk wordt daarbij gemeld dat een vereffenaar niet partijdig kan zijn, maar soms is het wel prettig om op voorhand een beetje te weten wat voor vlees je in de kuip hebt. Dat geldt zeker voor emotionele zaken of spanningen die bij een nalatenschap kunnen spelen.

Ook interessant

  • RST bedrijfsscan
  • RST abonnement

 

Postbus 1019, 4801 BA Breda
Fatimastraat 5, 4834 XT Breda
T +31 (0)76 522 05 11
F +31 (0)76 522 09 55
E rst@rst.nl
KvK 20123209

 

Postbus 1019, 4801 BA Breda
Fatimastraat 5, 4834 XT Breda
KvK 20123209

T +31 (0)76 522 05 11
F +31 (0)76 522 09 55
E rst@rst.nl

Pin It on Pinterest

Share This