Kunt u tussen de stenen doorlezen?

Vastgoedrecht

In het vastgoed gelden veel regels. Niet alleen maken alle verschillende partijen afspraken in het bouwproces, splitsingsakten of in (ver)koop- en andere contracten. Ook de overheid legt dwingende voorschriften op. Het omgaan met alle regels is niet altijd even gemakkelijk. Net als het doorgronden van alle processen die rond vastgoed spelen. Zelfs een waterdicht contract opstellen is gemakkelijker gezegd dan gedaan voor mensen voor wie dat geen dagelijkse kost is. En dat terwijl een goed advies van een expert in bouwstenen het verschil kan maken tussen een vlekkeloos project of jaren procederen.

 

Bij welke vraagstukken op het gebied van vastgoed kunnen wij u helpen?

Een greep uit onderwerpen die wij vaak voorbij zien komen vindt u via deze link

Dreigen bouwstenen een muur te vormen waar u tegenaan loopt? Een oriënterend gesprek met één van onze advocaten brengt vaak al veel rust.
U kunt ons natuurlijk ook bellen 076 5220511

Appartementsrecht

RST advocaten is gespecialiseerd in appartementsrecht. Met meer dan 30 jaar ervaring in dit rechtsgebied geeft Yvonne van Ballegooijen u graag deskundig advies en/of verleent juridische bijstand. Met al haar kennis en ervaring kan zij u de best passende oplossingen bieden in alle aspecten van het appartementsrecht. Stevig op de inhoud, maar altijd met oog voor de menselijke maat. Yvonne geeft aan waar u aan toe bent en wat de mogelijkheden zijn. Of het nu gaat om problemen tussen eigenaren, de uitleg van splitsingsaktes of ander ‘gedoe in de VvE’, Yvonne heeft de expertise om uw appartementsrecht zaak optimaal te behartigen.

 

Bij welke vraagstukken op het gebied van appartementsrecht kunnen wij u helpen?

Een greep uit onderwerpen die wij vaak voorbij zien komen op het gebied van appartementsrecht vindt u via deze link.

 

Samenwerking Mechteld van der Vleuten

Op het gebied van appartemensrecht werkt RST advocaten samen met Mechteld van der Vleuten. Mechteld werkt in de woningcorporatie-wereld en is gepromoveerd op het spanningsvlak tussen huurrecht en appartementsrecht. Met haar uitgebreide ervaring bij en kennis van corporaties, met haar betrokkenheid als lid van de WMANL, de werkgroep Modernisering Appartementsrecht in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, geeft Mechteld RST advocaten waardevolle inzichten en kan zij ons strategisch advies geven. Ze begrijpt de complexiteit van het appartementsrecht en ook zij kan u samen met ons helpen bij vraagstukken op het gebied van het appartementsrecht.

 

Team

Ons team bestaat uit gepassioneerde medewerkers die stuk voor stuk een brede expertise hebben op het gebied van appartementsrecht. Ze begrijpen de specifieke uitdagingen en complexiteiten die gepaard gaan met dit rechtsgebied en zijn toegewijd om u hoogwaardige juridische ondersteuning te bieden. Of u nu advies nodig heeft over het opstellen van splitsingsaktes, begeleiding bij VvE-beheer of bijstand bij geschillen tussen eigenaren, u kunt vertrouwen op ons team om uw belangen te behartigen en de best mogelijke resultaten voor u te behalen

 

Bij RST Advocaten te Breda geloven we dat elke zaak uniek is. We helpen u graag met op maat gemaakte oplossingen voor uw kwestie. Bent u ondernemer, vastgoedeigenaar of een VvE en maakt u zich zorgen om een juridische probleem, neem dan gerust contact met ons op en ontdek hoe onze ervaren advocaten u kunnen bijstaan bij appartementsrecht gerelateerde zaken als ook al uw verdere vastgoed gerelateerde kwesties.

 

 

Team verantwoordelijk voor vastgoedrecht:

Ook interessant

  • RST bedrijfsscan
  • RST abonnement

 

Postbus 1019, 4801 BA Breda
Fatimastraat 5, 4834 XT Breda
T +31 (0)76 522 05 11
F +31 (0)76 522 09 55
E rst@rst.nl
KvK 20123209

 

Postbus 1019, 4801 BA Breda
Fatimastraat 5, 4834 XT Breda
KvK 20123209

T +31 (0)76 522 05 11
F +31 (0)76 522 09 55
E rst@rst.nl

Pin It on Pinterest

Share This