De nalatenschap van een ondernemer of aandeelhouder is andere koek…

Hoe u uw zaken regelt voor na uw dood, heeft nog best wat voeten in de aarde als u ondernemer of aandeelhouder bent. Door vooruitlopend op de gesprekken met uw notaris, accountant en/of fiscalist uw wensen te bespreken met een erfrechtadvocaat, kunt u in een vroeg stadium de mogelijkheden verkennen en zo gerichter, efficiënter en goed voorbereid de gesprekken aangaan.

Erfrechtadvocaat plus

Ondernemers en aandeelhouders hebben meer nodig dan een familierecht advocaat die gespecialiseerd is in het erfrecht. Zij zijn over het algemeen meer gebaat bij een erfrechtadvocaat die ook gespecialiseerd is in het ondernemingsrecht en daardoor in staat is het gehele speelveld te overzien.

 

Bent u Nederlands ondernemer in België of Belgisch ondernemer in Nederland?

 

In beide situaties kan het zijn dat uw nalatenschap beheerst wordt door het Nederlands recht. Als dat het geval is, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kennen de vraagstukken die spelen bij ‘grenssituaties’ als geen ander. Zijn zowel thuis in het ondernemingsrecht, het erfrecht, het insolventierecht én zijn bekend met de Belgische cultuur. Doordat wij ook nog eens snel en efficiënt schakelen met notarissen, kunnen wij veel financiële en emotionele ellende voorkomen.

 

Lang genoeg geprobeerd?

 

Is er al ‘gedoe’ met of tussen erfgenamen, executeurs, vereffenaars? Bent u schuldeiser en dreigt u achter het net te vissen omdat erfgenamen al fanatiek aan het verdelen zijn terwijl er nog schulden zijn? Onderneem actie en houd de termijnen scherp in de gaten. Een verhelderende afspraak is zo gemaakt.

Bij RST advocaten bent u zonder meer aan het juiste adres als:

 

Hangt er (wellicht) meer boven uw hoofd dan u op dit moment kunt overzien? Een oriënterend gesprek met één van onze advocaten brengt vaak al veel rust.

Advocaat verantwoordelijk voor erfrecht:

Hendrich (H.A.) Seferina, advocaat

Hendrich is gespecialiseerd in het Vennootschap- en Ondernemingsrecht, heeft de specialisatieopleiding vereffening nalatenschappen voltooid en is sinds het behalen van het vereiste toelatingsexamen lid van de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN). Hendrich is sociaal toegankelijk en kundig. Hij kan je als geen ander op weg helpen en bijstaan in het doolhof Erfrecht.

 

 

 

Ook interessant

  • RST bedrijfsscan
  • RST abonnement

 

Postbus 1019, 4801 BA Breda
Fatimastraat 5, 4834 XT Breda
T +31 (0)76 522 05 11
F +31 (0)76 522 09 55
E rst@rst.nl
KvK 20123209

 

Postbus 1019, 4801 BA Breda
Fatimastraat 5, 4834 XT Breda
KvK 20123209

T +31 (0)76 522 05 11
F +31 (0)76 522 09 55
E rst@rst.nl

Pin It on Pinterest

Share This