Vol trots maken wij kenbaar dat Yvonne van Ballegooijen is genomineerd voor de Magna Charta Publieksprijs 2019 in de categorie Boek 5, Boek 6 en Aansprakelijkheidsrecht met haar blog “Airbnb”.

Hier treft u de betreffende blog aan.

Inhoud artikel

Door de exponentiële groei van de netwerksamenleving als gevolg van technologische ontwikkeling ontstaan fundamentele andere organisatieprincipes. Via een platform, zoals bijvoorbeeld Airbnb, verdiensten en contacten genereren is daardoor voor vele particulieren een uitkomst geworden; ook voor de eigenaar van een appartement.Tegelijkertijd kan hierdoor in appartementencomplexen frictie tussen de bewoners ontstaan. Wat zijn de gevolgen daarvan voor de omwonenden? Hoe ga je binnen een appartementencomplex met deze nieuwe economie om? In dit artikel analyseert Yvonne van Ballegooijen de civiele jurisprudentie op dat vlak. Binnen de kaders van het recht sluit zij af met een advies: sta open voor innovaties en zoek met elkaar oplossingen, zodat een ieder genot van zijn appartementsrecht heeft en het recht op zelfbeschikking niet onnodig wordt beperkt!

Hoe werkt het stemmen?

Op 10 december zal de top 3 van elk rechtsgebied onderdeel blog en onderdeel artikel bekend zijn. De winnaar van de Magna Charta Publieksprijs Boek 5, Boek 6 en Aansprakelijkheidsrecht blog zal op 23 januari 2020 om 16.00 uur tijdens roundtable gesprek bekend worden gemaakt.

U kunt vanaf nu tot 1 december 2019 stemmen op het blog van Yvonne van Ballegooijen  (scroll naar 5e regel, laatste blog)

 

Delen van dit bericht wordt erg gewaardeerd. Dit kan door rechts op deze pagina te klikken onder “IN” op de 3 bolletjes.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This