Rust op de werkvloer

Op een werkvloer zijn veel verschillende spelers aanwezig. Voor al deze spelers gelden regels en verplichtingen, die niet altijd even duidelijk zijn. Het is dan ook logisch dat hier vragen over ontstaan. Of conflicten. Want waar verschillende mensen werken, bestaan verschillende meningen. Soms kunnen deze verschillende meningen zo uit de hand lopen dat ze leiden tot een arbeidsconflict. Deze vragen en conflicten los je het liefst zo snel, praktisch en efficiënt mogelijk op om rust op de werkvloer te behouden. Daar komt RST om de hoek kijken: een expert op het gebied van arbeidsrecht om mee te sparren en die u helpt de rust te laten wederkeren. En als dit nodig is procederen wij ook voor u. Wij staan werkgevers, werknemers en bestuurders bij in zeer uiteenlopende vraagstukken en arbeidsgeschillen die zich op de werkvloer voor kunnen doen.

Hangt er (wellicht) meer boven uw hoofd dan u op dit moment kunt overzien? Een oriënterend gesprek met één van onze advocaten brengt vaak al veel rust.
U kunt ons natuurlijk ook bellen 076 5220511

Welke zaken vallen onder arbeidsrecht?

Bij RST advocaten helpen wij zowel werkgevers als werknemers het liefst zo vroeg mogelijk vanaf het moment dat zij te maken krijgen met bijvoorbeeld:

 

 

Mediation in arbeidszaken

Heeft u een arbeidsgeschil of een verstoorde werkrelatie? Dreigt een arbeidsconflict te eindigen in een procedure die u wilt voorkomen? Heeft een werknemer zich ziek gemeld na een slechtnieuwsgesprek of conflict? Wilt u een arbeidsrelatie beëindigen (exit-mediation)? Of adviseert de arbo-arts mediation?

Mediation in arbeidszaken, ook wel arbeidsmediation genoemd, is een vorm van conflictbemiddeling tussen werkgever en werknemer of tussen werknemers onderling. Onder professionele begeleiding van een onafhankelijke en neutrale mediator bespreekt u gezamenlijk het geschil en bekijkt u gezamenlijk welke oplossingen mogelijk zijn. De gespecialiseerde mediator tevens advocaat arbeidsrecht van RST Advocaten ondersteunt en begeleidt dit proces.

 

De voordelen van mediation in arbeidszaken door een advocaat-mediator?

  • Snel en efficiënt
  • Lage kosten
  • Deskundig
  • Informeel en vertrouwelijk
  • Een groter draagvlak door een actieve rol van partijen.

Lees verder

 

 

Advocaat verantwoordelijk voor arbeidsrecht:

 

 

Postbus 1019, 4801 BA Breda
Fatimastraat 5, 4834 XT Breda
T +31 (0)76 522 05 11
F +31 (0)76 522 09 55
E rst@rst.nl
KvK 20123209

 

Postbus 1019, 4801 BA Breda
Fatimastraat 5, 4834 XT Breda
KvK 20123209

T +31 (0)76 522 05 11
F +31 (0)76 522 09 55
E rst@rst.nl

Pin It on Pinterest

Share This